Instructeurs


watersport.hids.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Instructeurs
Dolphins
Dolphins heeft zich gespecialiseerd en gericht op het aanbieden van nautische services met betrekking tot de vaart van motorsloepen, motorschepen en motoryachten. Vaarles, Yachttransport/delivery en Captains service Voor bovenstaande services kunt u bij Dolphins terecht. Dolphins is maatschappelijk georiŽnteerd. Veiligheid, betrokkenheid en de zorg voor mens en milieu staat centraal.
http://www.dolphins.nu

Edwin's Zeilinstructies
Cursus klein vaarbewijs 1 in de vechtregio (maarssen), in de stad groningen, in harlingen en amersfoort. door heel nederland aangeboden: zeilinstructeur. heeft u zelf een boot of wilt u er een huren? ;dan is dit een goedkope manier om aan een zeilinstructeur te komen. cwo gediplomeerd. in friesland wordt er lesgegeven met een kajuitboot, de friendship 23. tevens schipper op bruine vlootschip. in bezit van vaarbewijs i en ii, zeilbewijs en marifooncertificaat. dus: zeilen? bel edwin! 06-11065591.
http://www.wedinn.nl

Master Sailing
Zeezeilen, kajuitjachtzeilen, platbodem, motorboot. master sailing is gespecialiseerd in het geven van prive-instructie op uw schip. ook: (zeezeilen en kajuitjachtzeilen) verkenningstochten met instructie, zeilarrangementen, theoriecursussen, delivery, advies bij koop en verkoop, huur en verhuur, advies over schip en uitrusting, juridisch advies en conflictbemiddeling.
http://www.mastersailing.nl

Sion.nl
Sion.nl
http://www.sion.nl/

Gerelateerd
  • Nog geen nieuws.

  • Privacybeleid